Založ si blog

(Po)tápajúce sa duo Truban – Beblavý

Je tragikomické sledovať počínanie liberálnej koalície PS/SPOLU, tzv. nádeje bratislavskej kaviarne, v rámci prebiehajúcej volebnej kampane. Začalo to „nevinným“ drogovým excesom a navádzaním na toxikomániu, pokračovalo gorilím mláďaťom a končí to hysterickými záchvatmi oboch „budúcich“ premiérov. Po klamstve s volebnými preferenciami a manipulovanými prezidentskými voľbami občania prekukli týchto „politických šmejdov“ a ich preferencie permanentne klesajú. Z pripravených odborných riešení pre „zaostalé Slovensko“ zostal len zdrap papiera a fenomenálny tandem začal brázdiť Slovensko, aby sa pýtal občanov, čo ich trápi. Čítate dobre, teraz idú zisťovať, aké problémy ľudí trápia a narýchlo začínajú chystať nejaký nový programovo-mediálny mix. Pripomína to fungovanie známej rozprávkovej dvojice PAT a MAT. Vytvoria niečo, čo je v reálnom živote nepoužiteľné alebo nepotrebné, a potom to „vylepšujú“ až to celé skolabuje.

Liberálnym slniečkam dokonca nepomáha ani pozastavenie účinnosti 50-dňového moratória na zverejňovanie volebných prieskumov na základe podnetu ich „nestrannou“ prezidentkou.

Čo teda môžeme ešte očakávať?

Topiaci sa aj slamky chytá a prvé indície nám už niečo naznačujú. Otravovanie ľudí priamo doma cez door to door kampaň (od dverí k dverám), zvážanie liberálov na mítingy Kotlebovcov, prevažne z rómskych osád, ako aj silené mediálne pretláčanie tohto podareného dua (2 neparlamentných strán) všetkými významnými televíznymi médiami. Vzorová ukážka zvrátenej liberálnej demokracie „slušnoľudí“ v praxi.

Nabádam však k ostražitosti, pretože títo ľudia sú schopní kvôli túžbe po moci použiť aj nekalé už v minulosti overené zákerné praktiky. Poučme sa a nedopusťme scenár ukrajinského majdanu!

Ďakujem za prečítanie.

Peter Oremus

Slovania, prebuďme sa.

11.04.2022

Dva roky COVIDU nám ukázali v akej mediálnej bubline žijeme. Hľadanie pravdy sa stalo zakázané a mediálnu ochranu ako aj mediálny priestor dostali hlásatelia jednostranného videnia sveta. Dodnes sme sa oficiálne nedozvedeli či je vírus SARS COV-II prírodný alebo umelý, ani kto je vlastne zodpovedný za jeho prenos na ľudí. Živo si pamätáme to „upaľovanie“ [...]

Zabíja len koronavírus?

21.03.2020

Pandémia koronavírusu v plnej nahote odhaľuje pomery v zdravotníctve nielen na Slovensku. Ako je to možné, že najvyspelejšie štáty sveta ako Nemecko, Francúzsko, Veľká Británia alebo aj Taliansko nedokážu ošetriť a liečiť svojich občanov s akútnymi ťažkosťami? Zatiaľ hovoríme spolu o niekoľkých tisíckach pacientov, ktorí potrebujú byť na prístrojoch a mať [...]

Bulvarizácia politiky

12.03.2020

Výsledky parlamentných volieb potvrdili nezvratný vývoj slovenskej politiky. Tá sa stala obrazom skazeného spravodajstva médií hlavného prúdu, ktorý je charakteristický tromi S – sex, slzy, sadizmus. Správy natočené v niektorom z týchto motívov sú zárukou predaja a tým pádom ziskov. Normálne objektívne správy, bežné informácie, užitočné rady, spravodajstvo [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Peter Oremus

Pravdu pochopia len tí, čo sa jej neboja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 58287x
Priemerná čítanosť článkov: 5299x

Autor blogu

Kategórie