Založ si blog

(Po)tápajúce sa duo Truban – Beblavý

Je tragikomické sledovať počínanie liberálnej koalície PS/SPOLU, tzv. nádeje bratislavskej kaviarne, v rámci prebiehajúcej volebnej kampane. Začalo to „nevinným“ drogovým excesom a navádzaním na toxikomániu, pokračovalo gorilím mláďaťom a končí to hysterickými záchvatmi oboch „budúcich“ premiérov. Po klamstve s volebnými preferenciami a manipulovanými prezidentskými voľbami občania prekukli týchto „politických šmejdov“ a ich preferencie permanentne klesajú. Z pripravených odborných riešení pre „zaostalé Slovensko“ zostal len zdrap papiera a fenomenálny tandem začal brázdiť Slovensko, aby sa pýtal občanov, čo ich trápi. Čítate dobre, teraz idú zisťovať, aké problémy ľudí trápia a narýchlo začínajú chystať nejaký nový programovo-mediálny mix. Pripomína to fungovanie známej rozprávkovej dvojice PAT a MAT. Vytvoria niečo, čo je v reálnom živote nepoužiteľné alebo nepotrebné, a potom to „vylepšujú“ až to celé skolabuje.

Liberálnym slniečkam dokonca nepomáha ani pozastavenie účinnosti 50-dňového moratória na zverejňovanie volebných prieskumov na základe podnetu ich „nestrannou“ prezidentkou.

Čo teda môžeme ešte očakávať?

Topiaci sa aj slamky chytá a prvé indície nám už niečo naznačujú. Otravovanie ľudí priamo doma cez door to door kampaň (od dverí k dverám), zvážanie liberálov na mítingy Kotlebovcov, prevažne z rómskych osád, ako aj silené mediálne pretláčanie tohto podareného dua (2 neparlamentných strán) všetkými významnými televíznymi médiami. Vzorová ukážka zvrátenej liberálnej demokracie „slušnoľudí“ v praxi.

Nabádam však k ostražitosti, pretože títo ľudia sú schopní kvôli túžbe po moci použiť aj nekalé už v minulosti overené zákerné praktiky. Poučme sa a nedopusťme scenár ukrajinského majdanu!

Ďakujem za prečítanie.

Peter Oremus

Slovania, prebuďme sa.

11.04.2022

Dva roky COVIDU nám ukázali v akej mediálnej bubline žijeme. Hľadanie pravdy sa stalo zakázané a mediálnu ochranu ako aj mediálny priestor dostali hlásatelia jednostranného videnia sveta. Dodnes sme sa oficiálne nedozvedeli či je vírus SARS COV-II prírodný alebo umelý, ani kto je vlastne zodpovedný za jeho prenos na ľudí. Živo si pamätáme to „upaľovanie“ [...]

Zabíja len koronavírus?

21.03.2020

Pandémia koronavírusu v plnej nahote odhaľuje pomery v zdravotníctve nielen na Slovensku. Ako je to možné, že najvyspelejšie štáty sveta ako Nemecko, Francúzsko, Veľká Británia alebo aj Taliansko nedokážu ošetriť a liečiť svojich občanov s akútnymi ťažkosťami? Zatiaľ hovoríme spolu o niekoľkých tisíckach pacientov, ktorí potrebujú byť na prístrojoch a mať [...]

Bulvarizácia politiky

12.03.2020

Výsledky parlamentných volieb potvrdili nezvratný vývoj slovenskej politiky. Tá sa stala obrazom skazeného spravodajstva médií hlavného prúdu, ktorý je charakteristický tromi S – sex, slzy, sadizmus. Správy natočené v niektorom z týchto motívov sú zárukou predaja a tým pádom ziskov. Normálne objektívne správy, bežné informácie, užitočné rady, spravodajstvo [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

Peter Oremus

Pravdu pochopia len tí, čo sa jej neboja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 58348x
Priemerná čítanosť článkov: 5304x

Autor blogu

Kategórie